Volumebreasts voor grote stevige borsten

Oorzaken kleine borsten

Borsten hebben altijd al een grote rol gespeeld in het leven van de vrouw. Mooie volle borsten is nog altijd het ideale mode-beeld. Er zijn veel vrouwen die onzeker zijn over hun borsten, dit kan een grote impact op zelfvertrouwen hebben.

Oorzaken kleine borsten
De ene vrouw is met grotere borsten geboren dan de andere. Dat heb je niet voor het kiezen. Naarmate de leeftijd toeneemt kunnen je borsten veranderen. Het klierweefsel in de borsten neemt af en de borsten veranderen van vorm en worden slapper. Daarnaast wordt de huid rondom de borsten minder elastisch en strak waardoor de borsten ook minder stevig zullen aanvoelen. Als gevolg van een zwangerschap kunnen deze ontwikkelingen ook plaatsvinden.
De borst van de vrouw ligt bovenop de borstspier die tussen de ribben in ligt. De borsten bestaan voornamelijk uit vetweefsel en bindweefsel dat als bescherming om het klierweefsel en de bloedva-ten heen ligt. Iedere borst bevat een tepel die wordt omringt door huid. Ook slechte gewoontes zoals roken en veel zonnen zorgt er voor dat de huid sneller verouderd en haar elasticiteit verliest.

Vetweefsel
De hoeveelheid vetweefsel in een borst bepaald de grootte van de borst. Hoe meer vetweefsel des te groter de borst is. De grootte van beide borsten verschilt meestal een beetje en in sommige gevallen is het verschil tussen beide borsten aanzienlijk groter.

Melkklierweefsel
Het melkklierweefsel in de borst is van belang voor de vorming van moedermelk tijdens een zwangerschap. De moedermelk wordt vanuit de melkklieren door de melkgangen naar de melkzakjes (uitmondingen van de melkgangen) in de tepel vervoerd.

Bindweefsel
Het bindweefsel bevestigd de borsten aan de spieren van de borstkas.

Lymfestelsel
Het weefsel van de borsten wordt gevoed door verschillende slagaderen, terwijl de afvoer door ver-scheidene aderen verzorgd wordt. Lymfevaten leiden afvalstoffen van de borst naar lymfeklieren in de oksel, en ook naar lymfklieren in de buurt van het borstbeen. Zowel vrouwen als mannen hebben veel bloedvaten en zenuwuiteinden in de tepels. De tepels zijn dan ook zeer gevoelig. De tepels kunnen bij zowel mannen als vrouwen hard worden als gevolg van kou of seksuele opwinding, maar ook bij sommige andere emoties.

Natuurlijke borstvergroting
Een borst vergroting is erg duur, en lang niet iedereen wil onder het mes. Er kunnen ook nog gezondheidsklachten ontstaan door bepaalde merken borst implantaten. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om je borsten op een natuurlijke manier te vergroten en te verstevigen.

Borstvergrotende crèmes bevatten verzorgende en stimulerende ingrediënten die een zwellend, voedend en verstevigend effect hebben op de borsten. Naast een verstevigende werking zorgt een crème er tegelijkertijd voor dat uw borsten soepel en zacht zullen aanvoelen.

Natuurlijke tabletten of capsules met een borstvergrotende werking brengen geen risico's met zich mee. Deze tabletten bevatten bestandsdelen die de bloedtoevoer stimuleren naar de melkklieren in de borsten waardoor deze groter en steviger worden.

Een borstvergrotingspomp
Creëert door het pompen een vacuümsituatie die de borsten vergroot. Een borstvergrotende pomp wordt vaak in combinatie met tabletten gebruikt voor een optimaal resultaat.