Volumebreasts voor grote stevige borsten

Veelgestelde vragen

Op deze pagina leest u veelgestelde vragen van klanten over Volume Breasts. Heeft u vragen over Volume Breasts? En staat uw vraag niet op deze pagina? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Algemene vragen over Breast Enlarger Vragen over het gebruik van Breast Enlarger Vragen over het bestellen en kopen van Breast Enlarger

Algemene vragen over Volume Breasts

Kan ik Volume Breasts gebruiken in combinatie met medicijnen?
De ingrediënten van Volume Breasts zijn 100% natuurlijk. Het gebruik is volledig veilig en verantwoord en heeft geen negatieve bijwerkingen. Het is niet bij ons bekend dat het gebruik van Volume Breasts een negatieve invloed heeft op de werking van medicatie. Twijfelt u over het gebruik van Volume Breasts? Raadpleeg dan uw arts.

Voor wie is Volume Breasts geschikt?
Volume Breasts is geschikt voor volwassen vrouwen met een leeftijd vanaf 18 jaar. Volume Breasts is bedoeld voor vrouwen die hun borsten op natuurlijke wijze willen vergroten. Houdt Volume Breasts buiten het bereik van kinderen. Twijfelt u over het gebruik van Volume Breasts? Raadpleeg dan uw arts.

Is het gebruik van Volume Breasts veilig, zijn er bijwerkingen?
Volume Breasts is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten welke geen negatieve bijwerkingen veroorzaken. U ervaart geen negatieve bijwerkingen tijdens het gebruik van Volume Breasts. Het gebruik van Volume Breasts is volledig veilig en verantwoord. Al onze producten worden volgens de strengste kwaliteitseisen geproduceerd, verpakt en opgeslagen. Wij hanteren de kwaliteitsnorm volgens de HACCP code zoals vereist is door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit. HACCP is de afkorting van Hazard Analysis Critical Control Points. De HACCP vereist dat tijdens het hele productieproces wordt gecontroleerd op mogelijke gevaren voor de voedselveiligheid.

Is het effect van Volume Breasts blijvend?
Het effect van Volume Breasts houdt in ieder geval aan zolang u de tabletten dagelijks blijft slikken. Stopt u met het gebruik van de Volume Breasts tabletten dan kan het bereikte effect langzaam verminderen. U kunt daarna gewoon weer opnieuw beginnen met het gebruik van Volume Breasts.

Waar wordt Volume Breasts gemaakt?
De ingrediënten van Volume Breasts komen uit diverse delen van de wereld. Deze ingrediënten worden in Nederland samengevoegd tot een goed product met een krachtige werking.

Welke ingrediënten zitten er in Volume Breasts?
De ingrediënten in Volume Breasts zijn zorgvuldig samengesteld tot een krachtig middel. MCC 345 mg, Dicalciumfosfaat 180 mg, Fenusterol 50 mg, Zinc Momomethionine 37,50 mg, Soy Isoflavones Sochim 20 mg, Chaste Tree Extract Sochim 20 mg, Avena Sativa Extract Sochim 20 mg, Talcum 5 mg, Magnesiumstearaat (vegetable) 4,50 mg, Siliciumdioxide 0,60 mg

Allergenen: Soja, Mais en Haver

Hoe lang kan ik Volume Breasts bewaren na het openen?
Op de verpakking van Volume Breasts is de uiterste houdbaarheidsdatum vermeld. Fabrikanten zijn verplicht om op hun etiket aan te geven tot wanneer een product geschikt is voor consumptie.

Wordt Volume Breasts vergoed door mijn verzekering?
Volume Breasts is geen geneesmiddel en wordt daarom niet vergoed door uw verzekering.

Vragen over het gebruik van Volume Breasts

Hoe lang moet ik Volume Breasts gebruiken voordat het effect heeft?
Wij adviseren u Volume Breasts tenminste 3 maanden lang achtereenvolgens te gebruiken voor een optimale werking. U kunt Volume Breasts vervolgens zo lang gebruiken als u wilt dat het gewenste effect van Volume Breasts aanhoudt.

Hoelang mag ik Volume Breasts maximaal gebruiken?
U kunt Volume Breasts zolang gebruiken als u zelf wilt. Langdurig gebruik van Volume Breasts is niet schadelijk voor het lichaam. Heeft u gedurende een periode geen baat bij het effect van Volume Breasts dan kunt u deze periode ook stoppen met de inname van Volume Breasts en op een later moment weer starten.

Hoeveel tabletten moet ik dagelijks gebruiken?
Wij adviseren u dagelijks 2 tabletten Volume Breasts in te nemen met voldoende water. U neemt 's morgens 1 tablet en 's avonds 1 tablet. Wij adviseren u de aanbevolen dosering niet te overschrijden.

Werkt Volume Breasts verslavend?
Volume Breasts is niet verslavend. Er zijn geen ingrediënten aan Volume Breasts toegevoegd die een verslavende werking hebben.

Mag ik Volume Breasts gebruiken in combinatie met andere middelen en/of medicijnen?
In principe heeft het gebruik van Volume Breasts geen effect op andere middelen of medicatie. Twijfelt u over het gebruik van Volume Breasts? Raadpleeg dan uw arts.

Moet ik een speciaal voedingspatroon volgen?
Bij het gebruiken van Volume Breasts kunt u gewoon dezelfde producten eten en drinken die u normaal consumeert. Wij adviseren u wel om zo veel mogelijk een gezonde leefwijze te volgen. Waarbij u voldoende water drinkt, gezonde verse producten eet, genoeg beweegt. Weinig alcohol en koffie drinkt en niet rookt.

Vragen over het bestellen van Volume Breasts

Waar kan ik Volume Breasts bestellen?
U kunt Volume Breasts bestellen via de officiële website van Volume Breasts of het product op komen halen bij ons hoofdkantoor in Medemblik, Noord-Holland op werkdagen tussen 09:00-17:00.

Moet ik een account aanmaken om te kunnen bestellen?
Nee. U kunt direct uw gegevens invullen en Volume Breasts bestellen.

Hoe kan ik Volume Breasts betalen?
Op de bestelpagina worden diverse betaalmethoden aangeboden. Nederlandse klanten kunnen betalen door middel van iDeal, PayPal, Creditcard, eenmalige machtiging of overboeking op onze rekening. Belgische klanten kunnen betalen via PayPal, Bancontact/Mister Cash, eMaestro, Creditcard en overboeking op onze rekening.

Waar kan ik Volume Breasts kopen?
U kunt Volume Breasts gemakkelijk online bestellen op de bestelpagina op deze website. Ook kunt u Volume Breasts ophalen bij ons hoofdkantoor in Medemblik, Noord-Holland.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland zijn: €3,50, voor België zijn deze €4,50.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Het is niet mogelijk uw bestelling te annuleren. Ziet u toch af van uw aankoop dan kunt u uw bestelling na levering direct retour sturen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Ik wil mijn bestelling retourneren kan dit?
Neem altijd contact op met de klantenservice als u een product wilt retourneren anders krijgt u geen geld terug. Het retourneren is alleen mogelijk binnen 14 dagen, indien de seal van de pot niet verbroken is. Stuur uw mail naar sales@klemans.nl met al uw gegevens, bestelnummer en de reden van retour zenden. Omdat het om voedingssupplementen gaat kunnen wij een aangebroken pot niet meer versturen en zal deze vernietigd moeten worden.

Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn bestelling, hoe kan dit?
Het is mogelijk dat deze email in uw map met ongewenste email terecht gekomen is. Controleer dit a.u.b. Eerst. Kunt u de bevestiging nog niet vinden? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Bestelt u voor 16:00 uur en heeft u betaald met PayPal, iDeal of Creditcard dan streven wij ernaar uw bestelling nog diezelfde (werk)dag te versturen. Heeft u voor een andere betaalmethode gekozen dan wordt uw bestelling geleverd binnen 5-10 werkdagen.

Voor de levering zijn wij afhankelijk van PostNL. Levering in Nederland geschied meestal de dag na verzending door ons, in België 2 dagen na verzending door ons, en in andere landen kan dit langer duren.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?
Ja dat kan. Op het bestelformulier vult u uw eigen gegevens in en het adres van een ander. Uw bestelling zal dan geleverd worden op het door u aangegeven adres.

Kan Volume Breasts discreet verzonden worden?
Omdat wij vinden dat niemand hoeft te weten wat u bestelt, versturen wij al onze bestellingen in een discrete envelop of verpakking. Ook op uw afschrift wordt een discrete omschrijving van uw bestelling gegeven.

Waarom ontvang ik een betalingsherinnering?
Wanneer u een bestelling plaatst maar de betaling nog niet door ons ontvangen is ontvangt u automatisch een betalingsherinnering. U kunt het bedrag alsnog aan ons betalen. Zodra wij de betaling binnen hebben zal de bestelling verwerkt worden.
Bij een overboeking via de bank kan het zijn dat deze automatische herinnering en de verwerking van uw betaling elkaar kruizen. In uw orderbevestiging vindt u een link om de status van uw bestelling te bekijken.
Heeft u per ongeluk twee orders aangemaakt en er één betaald, dan zult u van de andere order een herinnering ontvangen. Deze kunt u negeren.
Wilt u afzien van de bestelling? Wanneer de betaling niet voldaan wordt zal de bestelling geannuleerd worden, u kunt deze herinnering dan dus negeren.

Ik heb geen Track and Trace code ontvangen
In de orderbevestiging die u per mail ontvangen heeft staat een link om de status van uw bestelling te bekijken. Op deze pagina vindt u ook de Track and Trace code.