Volumebreasts voor grote stevige borsten

Werking

De ingrediënten van de Volume Breasts tabletten bevatten actieve natuurlijke bestanddelen die qua structuur veel lijken op het vrouwelijke hormoon oestrogeen. Oestrogeen zorgt er voor dat de borsten van de vrouw groter worden tijdens de zwangerschap.

Neem de tabletten van Volume Breasts iedere dag 's morgens en 's avonds in. Dit zorgt er voor dat het effect in de borsten wordt nagebootst en gestimuleerd. Mooie en grote borsten zijn het resultaat. Volume Breasts bevat ook kruiden die de bloedtoevoer naar de melkklieren stimuleren waardoor de borsten in omvang toenemen.

Bij het ouder worden neemt de bloedtoevoer naar de melkklieren af. Dit is een van de redenen dat de borsten hun stevigheid verliezen. Door deze toevoer te stimuleren worden de borsten weer steviger en voller.

Werking

Ingrediënten

MCC, Dicalciumfosfaat, Fenusterol, Zinc Monomethionine, Soy Isoflavones, Chaste Tree, Avena Sativa, Talcum, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide

breastenlarger product

Natuurlijke borstvergroting zonder operatie

Werking per ingrediënt

Fenusterol

Dit is het ingrediënt dat een natuurlijke borstvergroting stimuleert. Het stimuleert de borstklieren en helpt om het borstweefsel te laten groeien en het volume te vergroten. Het zijn de phyto-oestrogenen in Fenusterol die de hoeveelheid van het vrouwelijke hormoon prolactine verhogen. Prolactine zorgt tijdens een zwangerschap voor de productie van moedermelk. De omvang van de borsten neemt toe onder invloed van prolactine doordat het melkklierweefsel zich sterk ontwikkeld. Fenusterol bootst dit effect dus na.

Soy Isoflavones

Dit plantaardige ingrediënt lijkt chemisch gezien erg veel op het vrouwelijke hormoon oestrogeen. Het zorgt voor een goede gezondheid van de borsten en kan er voor zorgen dat men minder last heeft van klachten tijdens de overgang. Er zijn zelfs aanwijzingen dat het kan helpen bij de preventie van borstkanker. Gezonde bosten zijn stevig en hebben een gezond bindweefsel.

Chaste Tree

Dit natuurlijke ingrediënt staat bekend als hét ingrediënt dat helpt bij menstruatie klachten. Het zorgt er voor dat de hypofyse, waar veel hormoon producerende cellen zich bevinden, in een goede balans is. Door het positieve effect op de hormoonbalans zorgt Chaste Tree voor een complete formule.

Avena Sativa

Het natuurlijke ingrediënt Avena Sativa wordt als remedie gebruikt bij stress en angst maar werkt ook als afrodisiacum. Dit ingrediënt helpt je dus om je extra sexy te voelen en geeft een positiever zelfbeeld. Het perfecte ingrediënt om naast een groei van de borsten ook het zelfvertrouwen te vergroten zodat je weer met een rechte houding vol zelfvertrouwen van het leven kan genieten.

Voordelen

  • Grote borsten
  • Extra stevigheid
  • Voel je zelfverzekerd
  • Kleding zit beter
  • Steel de show met jouw figuur

Oorzaken kleine borsten

De ene vrouw is met grotere borsten geboren dan de andere vrouw. Dat heb je niet voor het kiezen. Naarmate de leeftijd toeneemt kunnen je borsten veranderen. Het klierweefsel in de borsten neemt af en de borsten veranderen van vorm en worden slapper. Daarnaast wordt de huid rondom de borsten minder elastisch en strak waardoor de borsten ook minder stevig zullen aanvoelen.
Lees verder